TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 23. 08. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

AmyJill

Původní Sebekoučink

9 %
0 kg 11 kg

Již zhubnuto: 1 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 25
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 140281.31 km
Kolo: 67041.50 km
Cvičení: 5873 h 34 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

AmyJill

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Dýňový cheesecake

12. 12. 2014


Ingredience:

Sušenky žitné čokoládové (Rej) 240 g

Mléko polotučné 100 ml

Dýně Hokkaido, zbavená semínek 300 g

Sůl špetka

Skořice mletá 1 čajová lžička

Šťáva z citrónu 2 lžičky + trocha kůry

Vejce 2 ks

Med 50 g

Tvaroh měkký odtučněný 250 g

Nízkotučný sýr Linessa Cream cheese 5 % 300 g


Postup:

Předehřejeme si troubu na 180 ° C a nejdříve si upečeme dýni. Na pečící papír poklademe pokrájenou dýni i se slupkou a necháme cca 30 min péct do změknutí. Mezitím si připravíme korpus. Sušenky rozdrtíme (válečkem či v mixéru) a zalijeme mlékem. Důkladně rukou promícháme a rozprostřeme na dno dortové formy, kterou vyložíme pečícím papírem. Korpus dáme do trouby předpéct na 10 minut. V míse smícháme tvaroh, sýr, vejce, med a přidáme špetku soli, skořici a citrónovou šťávu i trochu nastrouhané kůry. Upečenou dýni rozmixujeme do hladka na pyré a smícháme s tvarohovou směsí. Vlijeme na sušenkový korpus a dáme do trouby na cca 45-60 min až povrch zezlátne a náplň ztuhne.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

12. 12. 2014 22:04
Vypadá to moc dobře ,ten koláč. Vyzkouším. A kde se dá koupit ten sýr Linessa cream?

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři